EN \ NL \ FR
print DeelDeel 

Error / Forum crasht

Plaats nieuw bericht Plaats Reactie
Pagina 1 van 1

Auteur  Bericht 
~Sandra~ heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 1242
Lid sinds: 8-3-2005
Laatst gezien: 12-6-2017
LDs:
 
Error / Forum crasht
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

Ik vroeg me af of ik de enige was die er last van heeft? Ik heb relatief vaak dat ik iets aan het schrijven ben en dan op voorbeeld klik en dat dan het forum vast loopt. Mijn andere pagina's die dan open staan met ld4all doen het ook niet meer als ik ze refresh (of gaan er ook meteen uit)

Ben ik de enige die hier last van heeft? of ligt het aan mij?

Edit. het zegt dan "Er is iets misgegaan met het weergeven op deze webpagina" dus ook niet echt duidelijk. En als ik dan op vorige druk of opnieuw laden is mijn geschreven stukje weg sadblauw


back to top
Silox`
Hopeloze Dromer
LD4all lid
25
Berichten: 473
Lid sinds: 17-1-2010
Laatst gezien: 6-11-2013
LDs: 2
Woonplaats: Brugge & Gent
 
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

Jup, ik heb dat ook. Voornamelijk met Chrome als ik een woord wil corrigeren of plakken. Dan krijg ik dat 'dode-pagina-scherm' en moet ik m'n tekst opnieuw maken.

back to top
Qu
Founder
LD4all lid
Qu heeft een LD4all Quest gehaald!
44
Chat Mods
Researchers
Berichten: 2083
Lid sinds: 9-6-2002
Laatst gezien: 17-11-2017
LDs:
Woonplaats: achter je
 
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

eek2

ik heb dat nog nooit gehad, heb je het alleen op het NL forum of ook op het internationale? En wat is dan de Engelse error, die is misschien duidelijker.


back to top
22
Berichten: 169
Lid sinds: 19-6-2010
Laatst gezien: 20-2-2014
LDs:
 
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

Ooh dat is vervelend sadblauw
Nee ik heb dat ook niet.
Heb je al wel eens naar je internet verbinding gekeken?
Ik weet niet of je kabel of draadloos internet hebt maar misschien is het goed om daar eens naar te kijken.
Heb je dat ook vaker bij andere sites of alleen bij LD4all?


back to top
Silox`
Hopeloze Dromer
LD4all lid
25
Berichten: 473
Lid sinds: 17-1-2010
Laatst gezien: 6-11-2013
LDs: 2
Woonplaats: Brugge & Gent
 
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

In mijn geval is het alleen bij LD4All.

back to top
22
Berichten: 169
Lid sinds: 19-6-2010
Laatst gezien: 20-2-2014
LDs:
 
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

Misschien ligt het aan de communicatie tussen internet en de computer van jullie.
Sommige computers kunnen niet even goed met sommige sites over weg dan andere computers. Omdat lang niet iedereen dat heeft op LD4all denk ik dat het daar aan ligt. meestal zijn het de nieuwere computers die hier last van hebben. Die hebben zoveel nieuwe dingetjes en verbeterde dingetjes dat dat meestal wat moeilijker gaat. Ik weet niet precies hoe oud die van mij is maar niet 1 van de ''nieuwste'' ofzo.
En hij werkt prima ^^

Zo, nu komt het computer nerdje binnen in me even naar boven x)


back to top
Kyata
dagdromer
Moderator
Kyata heeft een LD4all Quest gehaald!
29
Berichten: 779
Lid sinds: 24-4-2010
Laatst gezien: 29-7-2014
LDs:
Woonplaats: Dordrecht
 
BerichtGeplaatst: Zo 11 Jul, 2010  Reageer met quote

Niet het forum, maar de chat crasht wel heel vaak. confused

back to top
~Sandra~ heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 1242
Lid sinds: 8-3-2005
Laatst gezien: 12-6-2017
LDs:
 
BerichtGeplaatst: Di 13 Jul, 2010  Reageer met quote

Ja inderdaad alleen LD4all en ik heb het ook bij chrome. Hij gaf de error in het nederlands... Heb het vooral op het nederlandse forum maar op moment dat het nederlandse forum crashed doet het Engelse dat ook gelijk. Het zal trouwens ook wel op het Engelse forum gebeuren maar merk het vooral hier...

maar volgens mij heeft het iets met copy pasten te maken...


back to top
Silox`
Hopeloze Dromer
LD4all lid
25
Berichten: 473
Lid sinds: 17-1-2010
Laatst gezien: 6-11-2013
LDs: 2
Woonplaats: Brugge & Gent
 
BerichtGeplaatst: Di 13 Jul, 2010  Reageer met quote

~Sandra~ schreef:
maar volgens mij heeft het iets met copy pasten te maken...


Jup, bij het copypasten alsook het corrigeren van woorden (maar dat vindt z'n oorsprong volgens mij ook in het copypasten).


back to top
Ansie
Stockholm
Moderator
Ansie heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 2460
Lid sinds: 20-11-2005
Laatst gezien: 20-8-2017
LDs:
Woonplaats: Zweden
 
BerichtGeplaatst: Do 15 Jul, 2010  Reageer met quote

Ik gebruik ook chrome maar heb geen problemen

(maar mss copy paste ik niet op dezelfde manier of niet zo vaak als jullie)

Bij quick reply of een gewone reply?


back to top
~Sandra~ heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 1242
Lid sinds: 8-3-2005
Laatst gezien: 12-6-2017
LDs:
 
BerichtGeplaatst: Za 17 Jul, 2010  Reageer met quote

bij gewoon reply, bij quick reply heb ik het in ieder geval nooit gehad.

Ik gebruik bijna altijd ctrl + c en dan ctrl + v, maar het is ook niet altijd als ik iets kopier.

probeerde dit stukje net te kopieren en kreeg het weer.. drukte eigenlijk alleen nog maar op ctrl + a om wat er al stond eerst weg te halen (had het toen al wel in mijn ctrl c zitten

edit: toen ik het nog een keer probeerde ging het wel..


back to top
Ansie
Stockholm
Moderator
Ansie heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 2460
Lid sinds: 20-11-2005
Laatst gezien: 20-8-2017
LDs:
Woonplaats: Zweden
 
BerichtGeplaatst: Ma 19 Jul, 2010  Reageer met quote

Ik probeer er achter te komen waarom het bij jullie wel gebeurd en bij mij niet.
Ik gebruik nooit ctrl A. wel heel vaak ctrl c, ctrl v en gewoon reply.


back to top
~Sandra~ heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 1242
Lid sinds: 8-3-2005
Laatst gezien: 12-6-2017
LDs:
 
BerichtGeplaatst: Di 10 Aug, 2010  Reageer met quote

Ik had het nu toen ik dit wilde kopieren:

Code:
www.imdb.com/title/tt1375666/


Als ik op meer info klik kom ik hier: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?an swer=95669&hl=nl


back to top
Ansie
Stockholm
Moderator
Ansie heeft een LD4all Quest gehaald!
28
Chat Mods
Berichten: 2460
Lid sinds: 20-11-2005
Laatst gezien: 20-8-2017
LDs:
Woonplaats: Zweden
 
BerichtGeplaatst: Zo 29 Aug, 2010  Reageer met quote

Het gebeurt als je tekst over een ander stuk tekst wil plakken.
Oplossing ---> eerste weghalen (met backspace) en dan plakken.


back to top
Berichten van afgelopen:
Plaats nieuw bericht Plaats Reactie
Pagina 1 van 1


print   DeelDeel 

Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar:  

LD4all ~ spreading the art and knowledge of lucid dreaming online since 1996 ~
created and copyright by pasQuale. All rights reserved.
Powered by phpBB © 2001,2005 phpBB Group ~